Om oss på Kungsdental

Välkommen till din tandläkare i Jönköping!

Här jobbar tandläkare Edmon Michael, tandsköterska Josefine Käck och tandhygienist Diana Bazzi. Tillsammans utgör vi det bästa teamet för våra patienter.

Tandläkare Edmon Michael

Edmon tog sin tandläkarexamen från den prestigefyllda tandläkarutbildningen vid Karolinska institutet 2010. Sedan dess har Edmon dedikerat sin yrkeskarriär till att bredda och fördjupa sina odontologiska kunskaper inom samtliga områden inom tandvård. Med tiden har Edmon nischat sig inom följande områden:

  • Protetisk tandvård
  • Estetik tandvård
  • Kirurgiska ingrepp inom all dentoalveolär kirurgi
  • Tandreglering med avtagbara skenor

Edmon har sedan sin tandläkarexamen arbetat flertal år inom folktandvården och den privata sektorn. Edmon besitter även flertal språkkunskaper förutom svenska, som bland annat: engelska, arabiska och assyriska.

Tandsköterska Josefine Käck

Josefine tog examen som tandsköterska 2014 på TUC Yrkeshögskola och har sedan dess arbetat inom privat sektor. Josefine har ett mycket professionellt och lugnt arbetssätt vilket utgör en trygghet för våra patienter.

Josefine är vidareutbildad inom kirurgi och implantat.

Josefine är ansvarig för sterilen, beställning av material samt huvudhandledare för våra tandsköterskeelever, 

Tandhygienist Diana Bazzi

Diana tog sin examen som legitimerad tandhygienist år 2008 och kompletterade sin utbildning med en kandidatexamen inom yrket år 2012, båda på Hälsohögskolan i Jönköping.

Diana har arbetat inom folktandvården i cirka 14 år och har under dessa år fått en bred kunskap och erfarenhet inom yrket. I början av sin karriär på folktandvården i Stockholms län nischades hon inom parodontologi och hade ett nära samarbete med parodontolog/överläkare samt tandhygienist specialist. Sedan år 2013 och fram till 2022 har Diana arbetat på Badhuset folktandvård i Huskvarna.

Diana arbetar på ett pedagogiskt och lugnt sätt som får Dig som patient att känna ett tryggt och professionellt omhändertagande. Hon är även flerspråkig och talar utöver svenska även engelska och arabiska.

Tandsköterska Kerstin Holmèn

Kerstin tog examen som tandsköterska år 2023 på TUC Yrkeshögskola här i Jönköping. Hon arbetade sedan ett år på Hälsans folktandvård. 

År 2022 utförde Kerstin sin LIA praktik hos oss och vi var så nöjda med hennes insats och kände att henne ska vi anställa när tillfälle ges, och nu är hon här!

Kerstin har lång livserfarenhet inom servicebranschen och trivs mycket bra med att arbeta med människor. Hon är en glad och positiv tjej som förgyller våra dagar. En klippa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Övertandläkare Murtada Jaber 

Specialist i ortodonti 

Murtada är specialisttandläkare inom tandreglering. Han examinerades som tandläkare från Karolinska Institutet 2010. Därefter vidareutbildade han sig till specialistandläkare i ortodonti vid Odontologiska Institutionen i Jönköping 2020.

Alla våra tandregleringspatienter terapiplaneras av specialisttandläkaren Murtada för att säkerställa den högsta möjliga kvalitet av behandlingsresultat. 

Murtada välkomnar er till Kungsdental i Jönköping för en konsultation samt en tandregleringsutredning.